Het beste begin van de dag

yoga

Veel mensen denken dat na het wakker worden een kopje koffie of een pannenkoek het beste begin is, maar wij denken daar anders over. Wij denken namelijk dat je de dag het best kunt beginnen met een lekkere yoga sessie, om zo even de ledematen los te gooien. Wij van Lotteyogaschool doen dit iedere dag, en gaan zo stressvrij en met een goed gevoel naar ons werk. Na al deze jaren van yoga, vonden wij het een goed idee om zelf ook deze bedrijfstak in te gaan, om zo meer mensen te kunnen helpen met deze fijne oefeningen. Zo weten wij precies welke yoga oefeningen wel en niet goed werken, en zijn we constant op zoek naar nieuwe oefeningen. Om op deze manier elke keer met de nieuwste, beste oefeningen te kunnen komen voor onze cliënten.

Doen wat bij u past

Wij organiseren pakketten van oefeningen die u thuis kunt doen, maar wij geven op bepaalde tijden ook groepsoefeningen op locatie. Dit gaat momenteel lastig vanwege de corona omstandigheden, en werken met een kleinere groep per keer. Let dus goed op of er nog een plekje vrij is zodat u niet voor niets komt aangereden. In deze zware periode van onzekerheid is het verstandiger om thuis de oefeningen te doen. Dit is mogelijk dankzij ons pakket met oefeningen en video’s waarin precies wordt laten zien wat gedaan moet worden. Wij stellen het pakket speciaal voor u samen, en maken een programma dat overeenkomt met al uw wensen en vragen. Zo hebben wij al jaren ervaring in dit vak. En weten wij precies hoe wij iemand met bepaalde vragen kunnen helpen. Zo hebben we speciale pakketten voor bijvoorbeeld echt gymnastiek of kracht, maar ook voor mentale rust.

Vragen of contact

Als u na het lezen van dit verhaal nog vragen heeft, of graag in contact met ons wilt komen voor een afspraak. Wanneer u dit graag wilt, kunt u gratis contact opnemen met ons via de contactpagina. U zult professioneel worden geholpen door ons goede team, en al uw vragen zullen beantwoord worden. Wij horen graag van u, en hopen met u in contact te komen.